Вітаємо з Днем народження ПАНЬКОВУ ЛІЛІЮ ОЛЕКСАНДРІВНУ!

March 29, 2017

Щиро вітаємо з Днем Народження доцента кафедри цивільного та господарського права, кандидата юридичних наук

Лілію Олександрівну ПАНЬКОВУ!!!

 

     У цей прекрасний весняний день - День Вашого народження прийміть від нас привітання й щирі побажання: міцного здоров'я, радості, миру та ласки, безмежного людського щастя, злагоди і добробуту Вам та Вашій родині, душевної краси, святкового настрою, польоту мрій та перемог на життєвих стежинах.
     За час спільної роботи ми пізнали Вас не тільки як компетентного керівника, знаючого і вправного фахівця педагога, але і як сучасну, веселу, товаристську людину, яка вміє вислухати і порадити, пожартувати і проконтролювати, підтримати і захистити, бути вимогливою і добродушною.
     Ваш невичерпний потенціал, цілеспрямованість та невпинний рух вперед хай завжди мають достатнє поле для реалізації задуманого, а мудрість і професійний досвід спонукають досягати нових звершень.
     Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, відданість справі та високий професіоналізм і надалі супроводжують Вас у житті, а Ваша особиста людська доброта, відкритість, толерантність та прагнення прийти на допомогу ніколи не вичерпуються! Нехай справи будуть благородними, рішення – мудрими, думки – високими, а почуття – чистими та щирими!
     Нехай доля Ваша благословиться довгими квітучими роками, стелиться на щастя барвистим пісенним рушником, безмежно радує сімейним ладом, благополуччям. Хай зірки завжди віщують Вам щасливу долю, а Бог оберігає і допомагає.
Хай сонечко світить із ясного неба,
Бажаємо всього, чого тільки треба.
Хай Господь дарує довгого віку,
В усьому удачі і щастя без ліку.
Хай оминають дім Ваш тривоги
Квітами гарними проляжуть дороги
Щоб серце Ваше зігрівало тепло
Щоб завжди в душі панувало добро.
Краси і наснаги, здоровя без ліку
І ніжності в серці бажаєм до віку.

 
З великою повагою адміністрація,науково-педагогічні працівники
та студенти юридичного факультету
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook