Дводенний семінар «Rise-up future leaders of Ukraine business and character development» за участю американських лекторів Марка Фрікса та Уейна Моріса

22 November 2016, 18:33

     Тема семінару «BuildingYourResumeorHowtowintheinterview», який проводився 8-9 листопада 2016 року в НУБіП України та присвячений питанням ефективного пошуку роботи на ринку праці, формуванню та плануванню власних цілей, розвитку лідерських якостей тощо. Лектори детально розкрили такі питання, як правильна побудова резюме, проходження співбесіди при працевлаштуванні, досягнення успіху в діловій кар’єрі, особистісний розвиток та розширення світогляду, як фактору кар’єрного росту.

      Слухачам семінару було представлено матеріал у вигляді презентацій та відеороликів, наведено приклади із власного життя Марка Фрікса, Уейна Моріса, їхніх родин, як приклад ефективної реалізації запропонованої теорії прийняття рішень. В ході семінару були також розкриті питання лідерства, управління проектами, відносинами з клієнтами та прийняття управлінських рішень. В процесі активної дискусії слухачі семінару мали можливість отримати відповіді на усі поставлені питання щодо можливого працевлаштування, дізнатися інформацію про американський досвід в цій сфері. На завершення всі учасники дводенного семінару отримали підтверджуючі сертифікати.

Наталія Попрозман,
 т.в.о. завідувача кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook