ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

November 3, 2016
м. Київ, НУБіП України, ауд. 71а, навчальний корпус 1

2 листопада відбулося чергове засідання старостату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Заступник декана факультету Слободянюк Н.М. зупинилась на основних засадах з енергозбереження у гуртожитку №9, де мешкають студенти. Для цього було розглянуто пропозицію голови студентської ради гуртожитку Негур Анастасії про заміну у кімнатах ламп на енергозберігаючі. Це дасть можливість студентам зменшити вартість користування холодильниками та не платити за ноутбуки і телевізори.

Голова студентської організації факультету Павелко Олександр проінформував старост про хід підготовки студентських академічних груп до конкурсу «Пісенні баталії», фінал якого відбудеться 15 лиспотапада 2016 року. Він також ознайомив старост з підготовкою до проведення та святкування Дня студента в університеті, яке планується на 16 листопада 2016 року у павільйоні ВДНГ. Було запропоновано залучити якомога більше студентів для взяття участі, особливо, 1 курсу.

Слободянюк Н.М. зупинилась також на виконавчій дисципліні студентів. Зокрема, було проаналізовано відвідування занять, особливо магістрами 2 року навчання. Також були обговоренні питання проміжної атестації, яка триває протягом цього тижня; попередній захист магістерських робіт тощо.

 

Наталія Слободянюк,

заступник декана з навчальної

та виховної роботи

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook