Акредитовано спеціальність з підготовки магістрів «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг»

30 October 2015, 17:22

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23.10.2015 р. № 1864л експертна комісія у складі: Мещерякова Володимира Івановича, доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри інформатики Одеського державного екологічного університету та АушевоїНаталії Миколаївни, доктора технічних наук, доцента, професора кафедри автоматизації проектування енергетичних процесів і систем Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» в період з 28 по 30 жовтня здійснила акредитаційну експертизу підготовки магістрів за спеціальністю 8.05010105 «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг». 

     Експерти зустрілися з проректором з навчальної і виховної роботи Квашею С.М. та обговорили перспективи підготовки фахівців за спеціальністю «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг».

     Декан факультету інформаційних технологій Глазунова О.Г. ознайомила експертів з матеріально-технічною базою факультету. Експерти поспілкувалися зі студентами, провели тестування магістрів другого року навчання за спеціальністю 8.05010105 «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг».

     Завідувач випускової кафедри Шелестов А.Ю. познайомив експертів з навчально-методичним забезпеченням кафедри, напрями наукової роботи та шляхи інтеграції навчальної, наукової та інноваційної діяльності при підготовці фахівців за зазначеною вище спеціальністю.

     На підставі поданих на акредитацію матеріалів Національного університету біоресурсів і природокористування України та перевірки результатів діяльності на місці експертна комісія надала позитивний висновок щодо акредитації.

Клименко Наталія, 
заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook