На засіданні кафедри загальної, органічної та фізичної хімії вирішили важливі питання

April 17, 2024

17 квітня 2024 року відбулось засідання кафедри загальної, органічної та фізичної хімії. Одним з питань була рекомендація на обрання за конкурсом завідувача кафедри Андрія Галстяна та конкурсного відбору на заміщення вакантної посади науково-педагогічного працівника, доцента Романа Жили.

Гостем на засіданні був Віталій Коваленко – в.о. декана агробіологічного факультету.

Віталій Коваленко зазначив, що колективом кафедри проводиться активна наукова діяльність, щороку подаються державні тематики, подаються наукові проекти.  Також побажав науково-педагогічним працівникам наукового та професійного зростання і командної роботи заради загальної спільного успіху кафедри.

Під час засідання також намічено напрямки подальшої роботи, обговорювались питання профорієнтаційної активності, оформлення англомовної сторінки кафедри, публікаційної активності викладачів та з інших важливих питаннь життєдіяльності кафедри.

 

За результатами голосування щодо конкурсного відбору було прийнято одноголосне рішення про обрання претендентів на заміщення вакантних посад.

Колектив кафедри щиро бажає кандидатам подальше успішне обрання на Вченій раді факультету і Великій вченій раді університету!

 

Олена Хижан,

секретар кафедри
загальної, органічної та фізичної хімії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook