До уваги студентів та викладачів! 5 лютого розпочинається другий семестр 2023-2024 н.р.!

February 1, 2024
НУБіП України
 
 
  05 лютого 2024 р., понеділок, на всіх факультетах та ННІ університету розпочинаються навчальні заняття весняного семестру 2023-2024 навчального року. Заняття розпочинаються за розкладом ЗНАМЕННИКА. Для якісної організації освітнього процесу для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» у 2 семестрі навчальні заняття триватимуть за нижченаведеним графіком освітнього процесу.
  Розклад навчальних занять у 2 семестрі розміщено на офіційній веб-сторінці НУБіП України у рубриках «Розклад на ІІ семестр» та «Студенту».
Із 05 лютого 2024 року:
  • в очному форматі – для студентів 1, 2 та 4 курсів бакалаврату; магістрів 1 року навчання; 1-6 курсів магістрів ветеринарного спрямування;
  • у дистанційному форматі – для студентів 3 курсу бакалаврату.
  Окрім того, визначено розклад у 2 зміни початку та закінчення навчальних занять (пар) у другому семестрі 2023-2024 навчального року:
  У випадку зміни безпекової ситуації у місті Києві та Україні, що впливають на життєдіяльність колективу університету, будуть внесені відповідні зміни до графіка освітнього процесу, про які колектив та студентство будуть повідомлені заздалегідь.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook