Зроби свідомий вибір!!!

March 23, 2015

    Для того, щоб школяр зробив правильний вибір, необхідно надати йому вичерпну інформацію. По завершенню бесіди школяр-випускник має бути переконаним у тому, що НУБіП України – найкращий вибір із усіх можливих, що відповідає його здібностям і уподобанням.

  Викладачі кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету ведуть активну профорієнтаційну роботу зі школярами міста Києва та Київської області.

    Так, протягом останніх днів доцент Тарасова Віталіна Василівна завітала до Бориспільської Загальноосвітньої школи №5 імені Героя України Костянтина Могилка, де не лише мала змогу розповісти випускникам про напрям підготовки «Філологія» на гуманітарно-педагогічному факультеті.

 

     Профорієнтаційну роботу за межами Києва продовжила Жорнокуй Уляна Василівна, яка відвідала Требухівську школу І-ІІІ ступенів, що у Броварському районі. Ціль візиту була цілком реалізована, зважаючи на кількість охочих задати питання не тільки упродовж зустрічі, а й після неї, що й не помітили, як шостий урок плавно перейшов у 7. Більшість запитувала про кількість місць на держзамовленні, умови вступу, спосіб добирання тощо. Проте, найбільшою приємністю стало те, що багато випускників збираються приєднатись до лав студентсва НУБіП завдяки позитивним відгукам про наш ВНЗ їхніх друзів, які уже тут навчаються.

 

    Не залишили поза увагою й школярів Васильківської школи №9 доцент кафедри Арістова Наталія Олександрівна і в.о. завідувача Іванова Оксана Вікторівна. Розпочалася зустріч з теплого гостинного прийому директором школи Тараскевією Іванівною з чашечкою кави та цукерками, і звичайно ж, великим задоволенням стала наша бесіда з одинадцятикласниками, яким доценти кафедри детально розповіли про навчання, умови вступу, зручне розташування, насичене дозвілля, можливість стажування за кордоном, місця за державним замовленням, студентське самоврядування та багато іншого. Діалог видався конструктивним і приємним. Учителі школи навіть згадали випускників своєї альма-матер і тоді ще Аграрної с/г академії, тим самим викликавши ще більший інтерес вихованців до нашого вишу. Одинадцятикласники пообіцяли обов’язково завітати до нас у гості, познайомитися з факультетом, кафедрою, а влітку подавати документи на навчання до НУБіП України.

  

       Асистент Захуцька Оксана Володимирівна побувала у Глевасі, що у Васильківському районі, щоб ознайомити тамтешніх одинадцятикласників з умовами вступу до нашого ВНЗ та про переваги навчання тут загалом і на гуманітарно-педагогічному факультеті зокрема. Після того, як було роздано буклети та продемонстровано відеоролик про наш факультет, цікавість школярів тільки зросла. Було задано безліч питань, особливо, про те, чи є мождивість поселетись у гуртожитках, про умови міжнародної співпраці з англомовними країнами задля отримання мовної практики, про обовязкові для здачі шкільні предмеми, результати з іспитів яких стануть "перепусткою" для них як майбутніх студентів НУБіП України.

 

      У центрі уваги залишаються й столичні навчальні заклади, робота з профорієнтації проводиться професором кафедри Сурою Наталією Анатолієвною, яка відвідала школу №279, доцентом Бабенко Оленою Вікторівною, яка побувала у ліцеї "Інтелект"та Дарницькій гімназії №237, де ознайомили майбутніх абітурієнтів із напрямами підготовки і спеціальностями на гуманітарно-педагогічному факультеті, зосередивши особливу увагу на напрямі підготовки ″Філологія″. Професор розповіла й про перспективи високооплачуваної роботи зі знаннями двох іноземних мов, і про можливість стажуватися за кордоном і про різні види практик, що проходять студенти під час навчання, а також запросила на день відкритих дверей університету. Із нетерпінням чекатимемо на наших майбутніх студентів, щоб навчити їх бути справжніми професіоналами своєї справи.

  

Оксана Іванова,

в.о. зав. каф. романо-германських мов і перекладу;

Уляна Жорнокуй,

асистент каф. романо-германських мов і перекладу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook