Дипломники кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка на засіданні ЕК з Автотранспорту!

8 December 2021, 15:16
м. Київ НУБіП України

 

Захист магістерських кваліфікаційних робіт майбутньої еліти автомобільного транспорту аграрного сектору випуску 2021 року!
 
    07 грудня 2021 року на механіко-технологічному факультеті відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» очної форми навчання на оф-лайн засіданні екзаменаційної комісії НУБіП України "Автомобільний транспорт".
 
    Засідання екзаменаційної комісії відкрив професор Руслан Буряк, який оголосив наказ ректора Університету про створення екзаменаційної комісії "Автомобільний транспорт", запитав у студентства про відвід членів екзаменаційної комісії, і звернувся до магістрантів з вітальним словом, побажав магістрантам успішного захисту, акцентував увагу всіх присутніх на тому, що сьогодні Україна потребує підготовлених професіоналів, лідерів, здатних здійснювати інженерний менеджмент автотранспортними організаціями на інноваційному рівні.
 
    Екзаменаційна комісія у складі: професора Руслана Буряка, професора Олега Загурського, завідувача кафедри Івана Роговськогозавідувачки кафедри Лілії Савченко, доцентки кафедри Вікторії Опалко; та секретаря комісії Наталії Кулібаби екзаменували рівень магістерських кваліфікаційних робіт, їх практичну значущість та спрямованість на вирішення актуальних виробничих проблем автомобільного транспорту аграрного сектору економіки України.
 
    Оцінки «відмінно» і «добре» стали закономірним заключний фіналом, який залишиться тепер у дипломах магістрів, протоколах екзаменаційної комісії і доробку наукових керівників з кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка.
 
    На велику увагу заслуговує обрана тематика магістерських кваліфікаційних робіт, у якій представлено майже увесь спектр сучасних інноваційних інженерних досліджень, серед яких такі актуальні питання особливості інженерного менеджменту в аграрному секторі економіки України як: діагностування технічного стану автомобільного транспорту, екологічність та економічність експлуатації автомобільного транспорту тощо. Дослідження магістрантами подібної тематики свідчить про значний науковий потенціал науково-педагогічного складу кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка та змістовну роботу спрямовану на підвищення фахової компетентності студентів магістратури.
 
    Завершив захід гарант освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка Валерій Войтюк, який у своєму слові відмітив, що всі студенти магістратури успішно виконали індивідуальний план навчання, володіють необхідними знаннями та вміннями, а магістерські кваліфікаційні роботи відповідають встановленим в Університеті вимогам. Він привітав магістрів і побажав всім успішного працевлаштування.
 
    За результатами захисту магістерських кваліфікаційних робіт двом магістрантам було рекомендовано вступити на навчання до аспірантури Університету, а три магістерські роботи рекомендовано до подачі на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з спеціальності «Автомобільний транспорт».
 
Сердечно вітаємо студентів магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» механіко-технологічного факультету з успішним захистом та бажаємо професійного зростання і подальших звитяг!
 

 

Іван Роговський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook