Перша зустріч активістів секції «Екоінспектор з флори та фауни»

25 жовтня 2021 року

 На базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю розпочалася оптимізація екологічного гуртка «Екологія довкілля», відповідно до якої були створені нові секції за головними напрямками діяльності фахівців екологів.

Робота по секціям розпочалася! Так, нещодавно відбулася зустріч екоіспектора з флори і фауни Людмили Вагалюк зі студентами, які виявили бажання приймати участь. 

Перша робота секції буда присвячена ознайомленню студентів із основною метою та завданням даної секції. Озвучені також головні  напрямками організації науково-дослідницької діяльності для творчо обдарованої молоді, необхідність участі студентів у наукових конференціях, семінарах та  експедиціях.

Крім того, учасники проявили творчу креативність і запропонували створити екологічну газету «Зелена планета», де можна було б освітлювати останні  екологічні новини.

Також, на зустрічі були обрані староста та заступник старости екологічного гуртка. Старостою обрали Дашу Лопугу студентку 3 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології зі спеціальності 101 «Екологія», а її заступником стала Станіслава Гудзенко студентка 1 курсу з цієї ж спеціальності.

Варто зауважити, що набір до екологічного гуртка «Флора і фауна» триває. Тому запрошуємо всіх бажаючих!

 

 

 

Людмила Вагалюк,

доцент кафедри екології агросфери

 та екологічного контролю

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook