СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЗАЙНЯЛИ ПЕРШЕ МІСЦЕ В ЗАГАЛЬНОКОМАНДНОМУ ЗАЛІКУ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСОВОГО ЗАБІГУ «ЗОЛОТА ОСІНЬ-2021»

20 жовтня 2021 року

19 жовтня 2021 року (вівторок) о 14:00 год. в лісовій смузі за навчальним корпусом №17 відбулися змагання 65-ої Спартакіади студенті НУБіП України з кросового бігу «Золота осінь 2021». Студенти змагалися в кросовому бігу лісовими стежками на двох дистанціях. Першими дистанцію 750 метрів бігли дівчата, після них змагалися хлопці на вдвічі довшій дистанції – 1500 метрів.


Змагання проходили особисто-командні, склад команди – до 10 хлопців і до 6 дівчат. Особисті місця визначалися за найменшим часом подолання дистанції. Окремо визначалися місця команди у змаганнях серед хлопців і окремо серед дівчат. Місце команди серед хлопців визначалося за меншою сумою часу 5 з 10 учасників. Місце команди серед дівчат визначалося за меншою сумою часу 3 з 6 учасників. Загальне місце команди визначалося за найменшою сумою місць команди у змаганнях серед хлопців, плюс змагань серед дівчат, за однаковою сумою місць – за найменшим часом залікових учасників команди (5 хлопців + 3 дівчат).
Наші студенти гідно представили факультет, зайнявши: 3 командне місце – серед хлопців, 2  командне місце – серед дівчат та 1 місце – в загальнокомандному заліку, з чим їх і вітаємо!!!

Дякуємо всім спортсменам факультету, які взяли участь в змаганнях, та бажаєм не зупинятися на досягнутому, а також нашим уболівальникам, які підтримували команду.
Студенти факультет ветеринарної медицини – найкращі!!!!


Заступник декана ФВМ Т. Савчук

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook