Унікальна можливість для студентів Немішаївського фахового коледжу

7 жовтня 2021 року
     За ініціативи та підтримки відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України у Немішаївському фаховому коледжі відбулася зустріч директора коледжу В.І. Альохіна з М.М. Кулаєць, кандидатом економічних наук, професором кафедри публічного управління менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.

     Провідною темою спілкування стали питання продовження активної співпраці між університетом та коледжем, профорієнтаційна робота, можливість паралельного навчання наших студентів на кафедрах НУБіП.
     Адміністрація з цього приводу звертається з пропозицією до ректорату НУБіП України про можливість створення на базі коледжу міжкафедральної навчальної лабораторії для зручності навчання студентів. Цікаву ідею підтримали і Марія Михайлівна Кулаєць, і Олександр Володимирович Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання і будуть клопотати перед ректором Станіславом Ніколаєнком щодо створення подібної лабораторії.

     В ході візиту поважні гості зустрілися для спілкування зі студентами старших курсів. Марія Кулаєць розкрила переваги навчання та можливості успішного працевлаштування зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», надала детальну інформацію про умови вступу та терміни навчання у НУБіП України.

     Підкреслила, що підготовка за даною спеціальністю орієнтована на формування висококваліфікованих кадрів для органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, спроможних розробляти, аналізувати і реалізувати державну політику, виконувати управлінські функції, надавати адміністративні послуги, сприяти розвитку інноваційних процесів у суспільстві.
     Олександр Санченко наголосив, що зараз як ніколи в країні є велика потреба саме у молодих кваліфікованих фахівцях, тому студенти Немішаївського фахового коледжу мають унікальну можливість отримати нову спеціальність паралельно з навчанням у коледжі і мати вагомі переваги щодо працевлаштування.

     Подібні зустрічі з успішними людьми, розповіді про перспективи професій спонукають студентів замислитися над своїм майбутнім і докладати максимум зусиль для обрання правильної дороги в житті та побудови вдалої кар’єри.

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook