На кафедрі фінансів підведено підсумки виробничої практики

30 вересня 2021 року
   Одним з важливих етапів набуття якісних професійних навичок у сучасних студентів-фінансистів є їх практична підготовка. Основним завданням практичної підготовки майбутніх фахівців є забезпечення її неперервності та послідовності в набутті необхідного обсягу практичних знань, умінь і навичок. Відповідно до графіку навчального процесу, студенти, що навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», проходять практику на фахових підприємствах України.

    В рамках цього, 9 вересня, викладачі кафедри «Фінанси», доценти Біляк Ю.В. та Тітенко З.М. та 17 вересня доценти Лемішко О.О. та Олійник Л.А. прийняли звіт з виробничої практики у студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

   Виробнича практика дає студенту можливість остаточно переконатися в правильності зробленого ним вибору. Звичайно, особливо важливих і відповідальних завдань молодий фахівець може й не отримати, але він цілком здатний працювати рядовим виконавцем і брати участь у вирішенні загальних виробничих завдань.

   В процесі захисту звіту студенти показали знання з особливостей планово-фінансової, інформаційно-аналітичної, інноваційної, організаційної та проектно-дослідницької діяльності на підприємстві.
 

   Практика проводилася на підприємствах які є базами практики і відповідають вимогам програми практики. Практикантам також дозволено самостійно обирати місце походження практики. Бази практик для бакалаврів в цьому році є різноманітні, зокрема: Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка, ПраТ АТП «Атлант», ФГ «Колос», ТОВ «Констракшин Машинері», ПраТ«СК«ІнтерЕксперт», ДП «Олевське лісове господарство», ДПДГ «Нова Перемога».

 

   Захист відбувся в очному та он-лайн режимі з презентаціями, які підтвердили практичні знання з фінансової звітності, заповненням фінансової документації, здійсненням фінансових операцій, оподаткуванням та аналізу даних.

Юлія Біляк,
доцент кафедри фінансів

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook