Відбулися вибори Голови студентської ради гуртожитку № 2

30 вересня 2021 року

   Студентська рада є громадським органом самоврядування студентів і створюється у кожному гуртожитку, де проживають студенти університету. Основне завдання студентської ради – залучати мешканців гуртожитків до проведення заходів, спрямованих на покращення житлових та санітарно-побутових умов, перепускного та санітарного режимів, проведення виховної, культурно-масової, спортивної роботи, організації відпочинку, пропаганди здорового способу життя, надання допомоги деканатам, адміністрації щодо поселення та проживання студентів у гуртожитку.

   30 вересня 2021 року в НУБіП України було проведено вибори Голови студентської ради гуртожитку № 2. Відповідно до оголошеного конкурсу на дану посаду було подано одну кандидатуру. Претендентом на Голову студентської ради став студент факультету аграрного менеджменту 1-го року  навчання ОС «Магістр» Присяжнюк Богдан, який на передодні представив свій план роботи.
   Богдан Присяжнюк у своєму виступі на загальних зборах мешканців гуртожитку розповів про основні напрямки роботи серед яких: контроль дотримання мешканцями «Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку», охорона громадського порядку, організація спортивних заходів, дозвілля та відпочинку серед мешканців гуртожитку.
 
 
   Вибори Голови студентської ради відбулися за системою таємного голосування кожного студента. У голосуванні взяли участь 126 студентів, що проживають в гуртожитку № 2 з яких 90 проголосували «ЗА».
    Вітаємо Богдана Присяжнюка з обранням на посаду Головою студентської ради, бажаємо позитивних результатів і високих досягнень у діяльності, креативних ідей та постійного натхнення.
 
Вихователь гуртожитку № 2 
Лариса Карпенко
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook