Враження студента ННІ лісового і садово-паркового господарства від проходження конкурсного відбору за програмою ERASMUS+

23 вересня 2021 року

   Навчання в університеті це перш за все можливості. Можливості не тільки здобути професію, знайти друзів на все життя але і перейняти досвід за кордоном.
Студенти НУБіП України мають багато шансів щоб навчатись паралельно в кращих університетах Європи, одним із варіантів є Шведський університет сільськогосподарських наук.


   У рамках програми ERASMUS+ відбувався відбір на осінній навчальний семестр, заявок було подано багато, але можливість поїхати отримали кілька студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства серед них Семен Обломей.
Для того щоб подати свою заявку та взяти участь у відборі вам потрібно зовсім небагато: мотиваційний лист, резюме та виписка з залікової книжки. Погодьтесь, дуже легкий перелік документів, кожен зі студентів може спробувати свої сили.
Омріяне навчання в Європі досить доступне, а перед випускниками західних університів або ж студентами за обміном відкриваються більш ширші перспективи. У кожного є всі шанси отримати грант на навчання або стажування за кордоном. Для цього потрібні виключне бажання вчитися, наполегливість та впевненість в собі.


   Перший семестр свого третього курсу Семен проведе в Шведському університеті сільськогосподарських наук, через що він дуже щасливий, адже мріяв про цю країну вже декілька років. Тому, як кажуть, будьте обачливі зі своїми бажаннями, часом вони мають властивість втілюватись в життя, вчіть англійську та перевіряйте вкладку Новини в розділі Міжнародна діяльність на сайті університету.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook