Підвищення кваліфікації в Аграрному університеті Грузії

21 вересня 2021, 10:16
Аграрний університет Грузії (АУГ)

   Доцент кафедри глобальної економіки Кірейцева Олена Василівна з 12 по 18 вересня 2021 року пройшла підвищення кваліфікації в Аграрному університеті Грузії за темою «Інструменти міжнародної еономіки в аспекті регулювання галузей економіки України та Грузії».

   Аграрний університет Грузії (АУГ) був заснований в 1929 році і представляє головний університет аграрного профілю в країні. У 2012 році аграрний університет Грузії став частиною Фонду аграрної освіти та науки, отримавши багатомільйонні внески за приватизацію та зобов’язання щодо інвестицій. Після поглинання інвестиції пішли на оновлення інфраструктури, яка включала 57 повністю обладнаних науково-дослідних та навчальних лабораторій, лекційних залів, семінарських аудиторій, навчальних кімнат та інших великих приміщень для вищої освіти. Окрім приміщень, AУГ запросив викладачів високого класу та дослідників із США та Європи викладати в університеті. Міжнародний персонал працював над створенням нових навчальних програм.

   Зараз АУГ являється одним з найкращих дослідницьких та навчальних закладів Грузії. Університет пишається практичним, орієнтованим на ринок навчанням, відповідного працевлаштуванню. Кулінарна академія, Академія вина та виноградарства та Ветеринарна клініка, які є частиною АУГ, функціонують не лише в освітніх цілях, а й як самостійні підприємства, створюючи фінансова стійкість університету.

   Рейтинг AУГ щороку покращувався з моменту поглинання - у 2011 році університет займав лише 38 місце у рейтингу, виходячи з середнього балу вступників, з 2017 року Аграрний університет Грузії посідає 2 місце в рейтингу країни.

   Університет налічує 3 школи/факультети, 17 науково-дослідних інститутів та центрів, 18 програм, 40 лабораторій, 1917 студентів бакалаврату, 192 магістра та 35 аспіранта.

Олена Кірейцова, доцент кафедри глобальної економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook