Знайомство фінансистів-першокурсників із мальовничою територією університету

5 вересня 2021 року

 

 На першому привітанні до першокурсників ректор НУБіП України, Станіслав Миколайович Ніколаєнко, гостинно запросив їх відвідати Ботанічний сад університету. Як зазначив Станіслав Миколайович, унікальність нашого ботанічного саду полягає у тому, що історія його заснування почалася чотири століття тому, коли видатним українським політичним, церковним й освітнім діячем Петром Могилою був закладений монастир Голосіївська пустинь та парк. На сьогодні загальна кількість видів, різновидів, гібридів, культиварів та форм, які зростають на території Ботанічного саду становить, приблизно, 1500 таксономічних одиниці.
   Тому 1 вересня студенти 11 групи ОП «Фінанси, банківська справа і страхування» із великим задоволенням скористалися запрошенням ректора університету і відвідали Ботанічний сад НУБіП України. Студентів своєю величчю вразили ділянки хвойних рослин Далекого Сходу і Кавказу, географічні посадки дубів. Незвичайними для нашої місцевості є колекції тропічних та субтропічних рослин, а також цінними є колекції бромелієвих, цитрусових, кипарисів. Вся ця краса існує завдяки наполегливій праці співробітників Ботанічного саду.
   Звичайно, за один візит не можливо переглянути всі перлини нашого університетського саду. Але у першокурсників ще буде безліч можливостей відвідати Ботанічний сад і відпочити після занять у його мальовничих куточках.

   Дякуємо, тепер вже рідний, і для молодих фінансистів, Ботанічний сад, а також всім, хто зберігає і примножує красу та гордість Національного університету біоресурсів і природокористування України!
 
Олена Лемішко,
доцент кафедри фінансів,
наставник групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook