Перші заняття у новому начальному році

3 вересня 2021 року

  На кафедрі терапії і клінічної діагностики розпочався навчальний процес І-го семестру 2021 року. Перші лабораторно-практичні заняття з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» для студентів 5 курсу 3 та 5 груп ОС «Магістр» за використання відеоконференції в Cisco Webex провели асистенти кафедри Білошицький Роман Вікторович і Дробот Марина Вікторівна. 

Всі студенти були ознайомлені із календарним планом навчальних занять для ОС «Магістр» на 2021-2022 навчальний рік, який включає в себе лекції, лабораторно-практичні заняття та виконання самостійних робіт. Зокрема, акцентовано увагу на дотримання рекомедацій, що містяться в Інструкції з дотримання протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2021-2022 навчальному році (Додаток №4 до наказу від 9 серпня 2021 р. № 830).
Тема лабораторно-практичного заняття «Клініко-лабораторні і спеціальні методи дослідження, лікування та профілактика за хвороб системи травлення» була представлена студентам для подальшого вивчення та наданий час на обговорення питань, що стосуються навчального матеріалу. Присутність студентів на занятті склала більше 90%, що свідчить про високу зацікавленість аудиторії та бажання вивчати внутрішні незаразні хвороби тварин та  застосовувати отримані знання в умовах виробництва. 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook