Ярослав Лавров: «НУБіП України – дуже сучасний університет, який постійно розвивається та прагне дати студенту все найкраще!»

20 липня 2021 року
     Вже вдруге, кафедра фізичного виховання відкриває свої двері для найкращих абітурієнтів зі всієї України. Перспективні спортсмени з різних видів спорту бажають вступити в НУБіП України, щоб навчатися за спеціальністю «Фізична культура і спорт» та продовжувати розвивати свою спортивну кар’єру. Серед них, Ярослав Лавров, кандидат у майстри спорту України з греко-римської боротьби.

     Ми поспілкувалися з Ярославом і дізналися багато цікавого про його спортивні досягнення та життєві цілі.

  • Ярославе, розкажіть про свій вид спорту, коли розпочали ним займатися і чому саме його обрали?

— Я займаюся греко-римською боротьбою. Тренуватися почав ще у другому класі школи. Як на мене, це видовищний вид спорту, який виховує «стрижень» і робить із хлопця – чоловіка!

  • Які Ваші найбільші успіхи в греко-римській боротьбі? Яку спортивну мету перед собою ставите?

— Мої перші високі спортивні досягнення були у 2019 році. Я став чемпіоном України з греко-римської боротьби, потрапив до складу збірної України та приймав участь в чемпіонаті Європи. Тоді, можна сказати, і почалась моя професійна кар‘єра. У складі збірної вигравав міжнародні турніри у Швеції, Литві, Латвії і Угорщині. У квітні 2021 року здобув бронзову медаль чемпіонату України та виконав норматив Майстра спорту України з греко-римської боротьби. Але всі великі перемоги ще попереду! Для мене, найбільша ціль у спорті – це стати Олімпійським чемпіоном, бажано неодноразово. Але до своєї мети треба йти поступово і наполегливо тренуватися, бо, як кажуть: «Поганий той козак, хто не хоче отаманом стати!»

  • Звідки дізналися про НУБіП України і чому обрали наш університет для навчання?

— Про НУБіП України дізнався від друзів зі своєї школи, які навчалися тут в попередні роки. Вони дуже схвально відгукувалися про цей ЗВО. Як на мене, НУБіП України – дуже сучасний університет, який постійно розвивається та прагне дати студенту усе найкраще!

  • Чого очікуєте від навчання в нашому університеті?

— Очікую купу корисних знань та море позитивних емоцій. Сподіваюся, що роки навчання в НУБіП України запам‘ятаються мені на все життя!


Спілкувалась Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook