Студенти 2 курсу 4 групи факультету ветеринарної медицини разом зі своїм куратором, Мельником О.О., відвідали ботанічний сад НУБіП

15 червня 2021, 17:45

Ботанічний сад НУБіП України був заснований у 1928 році. Його створили для науково-навчальних цілей із дослідження та розв’язання проблем акліматизації, збереження, розмноження та селекції в спеціально створених умовах рідкісних та типових видів рослин.


На відносно невеликій ділянці студенти побачили величезну кількість різноманітних дерев, кущів, квітів і декоративних рослин, а їх тут налічується 3500 таксономічних одиниць. Частина з них була незвичайна та непритаманна для нашого регіону. Також біля кожного виду стоїть табличка з назвою та природною зоною зростання.


Загальна площа ботанічного саду складає 53 га. Тут розміщена навчальна база та практична лабораторія, розсадники лісових та декоративних рослин та багато інших навчально-наукових ділянок. Ботанічний сад прикрашають скульптури Михайла Васильовича Павловського, які створюють неповторне враження підчас відвідування саду.


Студенти були приємно вражені різноманітність рослин та дизайном ботанічного саду.

О. Мельник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook