Запрошуємо на лекцію Даніеля Мюллера: «Наукове введення до вивчення впливу кліматичних змін на сільське господарство в Україні»

12 травня 2021, 10:00
Онлайн

     Лекція Даніеля Мюллера на тему «Наукове введення до вивчення впливу кліматичних змін на сільське господарство в Україні» дистанційно (Zoom)

12 травня о 10:00.

 

Запрошуються усі бажаючі!

 

     Лектор – вчений з Інституту розвитку сільського господарства в країнах з перехідною економікою ім. Лейбніца (IAMO) – доктор Даніель Мюллер. Він є заступником керівника департаменту структурного розвитку фермерських господарств та сільських територій, а також омбудсменом з питань стандартизації якості наукових досліджень.
     Окрім змін клімату, теми його робіт стосуються також землевпорядкування, екологічної стійкості, сільськогосподарського виробництва та природних ресурсів.

Мова лекції – англійська, з синхронним перекладом на українську.

     Лекція відбудеться завдяки сприянню проекту Німецько-український агрополітичний діалог.
     Так вчений пише про свою роботу: «Основною метою моєї дослідницької програми є поглиблення нашого розуміння змін земельної системи, включаючи їх багаточисленні наслідки для добробуту людей, виробництва продуктів харчування, вуглецевого балансу та біорізноманіття. Я підходив до цих питань як із кількісною, так і якісною оцінкою, і моя робота характеризується інтегративними підходами, що поєднують мої знання з економіки ресурсів та природничих наук».

    Для участі у заході ми просимо Вас попередньо зареєструватися до 11.05.21 р. за електронної адресою [email protected] (вказати своє ім’я, прізвище та посаду).

Після реєстрації отримаєте лінк на приєднання до лекції!
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook