День відкритих дверей на кафедрі банківської справи та страхування

29 березня 2021 року

   Вже традиційно навесні економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України відкриває свої двері для майбутніх абітурієнтів. Цьогоріч, в супереч усім викликам, що стоять перед світом та Україною, зокрема пандемія Covid не стала перепоною для проведення низки заходів, що сприяли максимальному інформуванню випускників шкіл та коледжів.

     Так, 25 березня 2021 року кафедра банківської справи та страхування також приєдналась до даної події. Модератором заходу була доцент кафедри банківської справи та страхування - Ольга Файчук, яка привітала учасників днів відкритих дверей, розповіла про порядок проведення та регламент зустрічі.


     З вітальним словом виступив декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Дмитрович Діброва. В першу чергу, фокус уваги здобувачів освіти було зосереджено щодо унікальності та переваг навчання на економічному факультеті НУБіП України, потужну матеріально-технічну базу, різноманітне спортивне та культурне студентське життя, раду роботодавців та можливість отримати подвійний диплом у провідних вузах Європи.

         Далі, підтвердженням слів Анатолія Дмитровича випускники проглянули ролик зі зверненням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка.


    Про особливості вступної кампанії в 2021 році розповіла доцент кафедри банківської справи та страхування Руслана Миколаївна Мамчур.

Основними серед яких є:

  • початок вступної кампанії 14 липня 2021 року;

  • до цього часу абітурієнти повинні здати ЗНО, або ж підтвердити свої знання сертифікатами за 2020, 2019 чи 2018 роки;

  • для вступу на спеціальність 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” потрібно здати ЗНО з наступних предметів - українська мова і література, математика та на вибір (історія України або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія);

  • на місця державного замовлення можна подати до 5 заяв;
    мінімальна кількість балів з усіх конкурсних предметів - 100;

  • вступники, які зареєстровані та закінчили школу у сільській місцевості можуть скористатися правом на збільшення конкурсного балу за рахунок сільського коефіцієнту;

  • за умови наявності пільг у абітурієнта, останнім потрібно особисто звернутися до приймальної комісії до початку вступної кампанії.

       В продовження слів керівництва завідувач кафедри банківської справи та страхування доктор економічних наук, професор Худолій Любов Михайлівна розповіла про особливості навчання саме на спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування.

     Любов Михайлівна повідомила, що кафедра банківської справи та страхування є однією із двох кафедр Національного університету біоресурсів і природокористування України, які забезпечують підготовку бакалаврів і магістрів із спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування». Дана спеціальність є популярною в наш час. Вона готує фахівців для банківського сектору, сфери державних і місцевих фінансів, фінансів підприємств, фінансового ринку, страхування, міжнародних фінансів.

       Після виступів усіх спікерів модератор озвучувала запитання, що були задані гостями заходу в чаті, на які дали вичерпну відповідь викладачі кафедри банківської справи та страхування.

Висловлюємо вдячність усім гостям кафедри банківської справи та страхування! Бажаємо Вам міцного здоров'я та запрошуємо на навчання на економічному факультеті НУБіП України!

 

доцент кафедри банківської справи та страхування

Ольга Файчук

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook