Портал AgroRobota. Аграрний MBA в Україні: де вчать кращих аграрних менеджерів країни

29 березня 2021 року

     Попит на високоефективних управлінців в аграрному секторі України неймовірно високий. Крім того, вже давно стало зрозуміло, що менеджер по суті повинен бути «універсальним солдатом». Ще, крім спеціальних знань, важливі навички комунікації і прагнення до впровадження інновацій, що неможливо без інтеграції у світову аграрну спільноту. Де ж всьому цьому навчитися в Україні?

     Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ) у партнерстві з Університетом прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф (Німеччина) створили спільну магістерську програму за спеціальністю «Аграрний менеджмент» і провели її акредитацію в європейському акредитаційному агентстві Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute — ACQUIN.

     Сьогодні реалізація цієї програми дає українським студентам можливість одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними планами у двох навчальних закладах різних країн й одночасно отримати два дипломи українського та європейського зразків.

     Українські викладачі та їхні німецькі колеги поставили собі амбітну мету: підготувати нове покоління керівників, здатних комплексно вирішувати складні економічні завдання, розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів і ефективно використовувати сучасні бізнес-технології. І все це спрямовано на реалії українського агробізнесу, комбінування теоретичної підготовки і розвиток практичних навичок у студентів, а по закінченню програми університет сприяє в працевлаштуванні й успішному розвитку кар'єри випускників.

Як оцінюють цю програму бізнес і випускники?

Олександр Лабенко

За матеріалами https://agrorobota.com.ua/news/agrarnij-mba-v-ukraini-de-vcat-krasih-agrarnih-menedzeriv-kraini-1347/amp

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook