ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НЕ ЗУПИНИЛИСЯ І ПРОВОДИТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО

25 лютого 2021 року
    Зазвичай проводячи профорієнтаційні заходи в різних куточках України, ми мали можливість наживо поспілкуватися з випускниками шкіл, поцікавитися їхніми планами на майбутнє, допомогти з вибором спеціальності та навчального закладу, де здобувати вищу освіту.

Цього року карантин вніс свої корективи у навчальний процес, але профорієнтаційна робота не зупинилися і проводиться дистанційно.

Цікава онлайн зустріч відбулася 23 лютого із випускниками навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» с. Жиричі Ратнівського району Волинської області.

Школярі мали можливість переглянути презентаційний матеріал про Національний університет біоресурсів і природокористування України, переваги навчання, досягнення університету, умови та особливості вступної кампанії. 

 

Доцентом кафедри адміністративного та фінансового права Людмилою Головій детально було ознайомлено випускників із юридичним факультетом, його структурою, особливостями навчання, перспективами працевлаштування.

Наприкінці зустрічі учні мали можливість отримати відповіді на запитання, які їх цікавили.

Варто зазначити, що зустріч з випускниками підтвердила важливість проведення профорієнтаційної роботи, оскільки це дає можливість учням ознайомитися з  особливостями різних професій і спеціальностей та допомагає  у виборі майбутньої професії.

 

Людмила Головій

к.ю.н., доцент,

доцент кафедри адміністративного

та фінансового права   

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook