Магістрами стали 171 випускник факультету аграрного менеджменту

27 грудня 2020 року
   Вже вдруге на факультеті аграрного менеджменту були проведені урочистості у форматі on-line з нагоди випуску і цього разу - магістрів. 
   24 грудня вітання приймали випускники факультету за спеціальностями «Менеджмент» та «Маркетинг». Цього року випуск в історії факультету став особливим - вперше дипломи магістра отримали 25 здобувачів освіти за освітньою програмою «Адміністративний менеджмент» (проєкт «Агрокебети») та 43 лікаря, що навчалися за програмою «Управління закладами охорони здоров’я». Загалом випускниками стали 171 здобувач освіти, з яких 95 денної та 76 заочної форми навчання за освітніми програмами «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», «Адміністративний менеджмент» та «Маркетинг».

   Випускників привітав проректор з навчальної та виховної роботи, академік Сергій Кваша, побажавши знайти свій шлях у житті, постійно прагнути до саморозвитку та використовувати набуті знання на практиці для розбудови нашої держави. 

   З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Анатолій Остапчук, який подякував кожному здобувачу освіти, за те, що влітку 2019 року вони обрали факультет аграрного менеджменту і успішно навчалися впродовж трьох семестрів. 

   Також декан подякував колегам, які наполегливо працювали в аудиторіях, деканаті, службам університету, які забезпечували та супроводжували освітній процес. Слова вдячності пролунали на адресу Президента УКАБу Алекса Ліссітси, керівнику проекту «Агрокебети» Анатолія Циркуна та їх команд, керівників, менторів всіх компаній партнерів, в тому числі завдяки яким, відбувся перший випуск учасників проекту та продовжують активне навчання магістри першого року. 
   До вітань приєднались завідуючі кафедрами факультету, професори Лідія Шинкарук, Тетяна Балановська, Віталій Луцяк, Руслан Буряк, Микола Талавиря, керівник міжнародних програм факультету, доцент Олена Ковтун

 

 

   Випускники подякували адміністрації університету та факультету, викладачам, колективам кафедр за високий професіоналізм, можливості, що були надані під час навчання для розвитку студентів, як фахівців так і особистостей, а також цікаве та насичене студентське життя.

 
Людмила Гречанюк, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook