Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

18 грудня 2020, 12:00

Порядок денний
онлайн-засідання навчально-методичної ради
на 18.11.2020 р. о 12:00 годині

 

  1. Про попередні результати захистів магістерських робіт у 2020 році (доповідачі – Кваша С.М., декани та заступники деканів факультетів).
  2. Про затвердження Правил прийому у 2021 році (доповідач – Ковалевський Сергій Сергійович).
  3. Про забезпечення реалізації принципів академічної доброчесності в освітньому процесі НУБіП України (доповідач – Кіщак Т.С.).
  4. Про результати перевірки на плагіат магістерських робіт та внесення змін у положення (доповідач – Касаткін Д.Ю.).
  5. Про внесення змін до  «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України» та «Положення про підготовку і захист магістерської роботи у НУБіП України» (доповідачі - Кваша С.М., Кліх Л.В., Колеснікова О. М.)
  6. Про розгляд проекту Плану-графіку підвищення кваліфікації керівних працівників, фахівців агропромислового комплексу України, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої освіти, фахової передвищої освіти на 2021 рік за рахунок коштів Державного бюджету України (доповідач - Ковальова О.В.)
  7. Про розгляд рекомендацій на іменні стипендії кандидатур студентів НУБіП України на 2020-2021 н.р. (доповідач – Кліх Л.В.).
  8. Про правила прийому на навчання для закладів фахової передвищої, вищої освіти у відокремлених підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2021 рік (доповідач – Лопушняк В.І.).
  9. Про затвердження складу голів екзаменаційних комісій у всіх ВП НУБіП зі встановлення відповідності рівня підготовки кадрів до вимог освітньої, освітньо-професійної програм та присвоєння їм кваліфікації: магістр, бакалавр, молодший спеціаліст (доповідач – Лопушняк В.І.).
  10. Про результати роботи комісії з академічної доброчесності та попередні висновки за рік (доповідач – Кіщак Т.С.).
  11. Про рекомендацію до друку навчальної літератури (доповідач – Касаткін Д.Ю.).
  12. Різне. 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook