НАУКОВИЙ СЕМІНАР «ОСОБЛИВОСТІ ВИНИКНЕННЯ І РОЗВИТКУ БІРЖ У КРАЇНАХ СВІТУ»

2 грудня 2020 року

 

MyCollages 5 1     Відповідно до плану роботи наукового гуртка «Сучасний економіст» 26 листопада 2020 р. відбувся науковий online-семінар на тему: «Особливості виникнення і розвитку бірж у країнах світу».  У засіданні взяли участь студенти IV курсу факультету «Економіки і природокористування». 

  Відеозвя'зок проводився у платформі Zoom за посиланням: https: https: https://us05web.zoom.us/j/84870486451?pwd=bHVGU0Rjb3BIMm56dXFNUUs1eU1odz09

     Досвід країн світу переконливо свідчить про широке застосування та перспективність здійснення торгівлі за допомогою бірж. Адже зростання ефективності діяльності підприємств у країнах світу досягається за умов відповідного використання біржового механізму, відмітила керівник гуртка, Оксана Замора. У зв’язку з цим, дослідження світових бірж та їхній вплив на подальшу динаміку розвитку внутрішніх ринків ніколи не втрачає актуальності.

    Студенти презентували доповіді, в яких представили аналіз останніх тенденцій біржових ринків окремих країн та особливості кон’юнктури світового біржового ринку. Активну участь в обговорені дискусійних питань взяли студенти: Николин Леся, Берчук Марія, Йоник Богдан, Лехняк Наталія.

 Оксана ЗАМОРА, керівник гуртка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook