МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ МАТЕМАТИКИ ЗФПО ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1 грудня 2020 року

 

11 листопада 2020 року в онлайн форматі відбулось засідання методичного об’єднання викладачів математики ЗФПО Тернопільської області на тему «Актуальні питання підготовки до державної підсумкової атестації у вигляді ЗНО студентів у закладах фахової передвищої освіти». Модератор заходу голова методичного об’єднання Людмила Стельмащук, викладач Гусятинського коледжу ТНТУ ім.І.Пулюя.

У семінарі взяли участь викладачі математики: Оксана Лещишин, Маріанна Михайлишин, Лариса Роман, Людмила Білан, Ольга Якимович, Ганна Вовк.

Учасників семінару привітав заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк. 

2333

Методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів ТОКІППО Тетяна Іванюк ознайомила присутніх з Ключовими моментами ЗНО з математики а також висвітлила питання щодо розвитку професійної компетентності викладачів математики на основі сучасних освітніх технологій (вітчизняний та європейський досвід).

456789101112131415

 

Голова методичного об’єднання викладачів математики Людмила Стельмащук наголосила на проведенні першого туру олімпіад з математики та вищої математики, а проведення другого туру планується у квітні 2021 року. На завершення побажала усім учасникам плідної праці та здоров’я.

Ольга Якимович,
голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін та
інформаційних технологій
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook