Як досягти успіху в пошуку роботи або помилки працевлаштування

26 листопада 2020 року
24 листопада під час лекції професора кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяни Балановської з дисципліни «Управління персоналом» для студентів 4 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту відбулася зустріч здобувачів вищої освіти з директором з персоналу компанії First Line Group, консультантом з питань профорієнтації, професійного і кар'єрного розвитку, сертифікованим майстер-коучем і бізнес-тренером за стандартами міжнародної організації ICU & ICTA  Станіславою Стефановською.
 
 
До лекції також приєднались студенти 4 курсу різних спеціальностей, які вивчають «Управління персоналом» як вибіркову дисципліну за уподобанням студента,  а також викладачі кафедри.
 
 
Станіслава Стефановська почала розмову з того, що вже багато років консультує тих, хто звертається за допомогою при підготовці до працевлаштування. Відмітила, що пошук роботи може бути мукою, а може – пригодою, може тривати «вічно» або завершитися через місяць активного пошуку. Станіслава зазначила, що пильно вивчаючи ситуацію наче з двох сторін – з боку роботодавця і здобувача, стало зрозуміло, що для кандидата багато речей не очевидні, і, проявляючи недбалість при підготовці, талановиті фахівці позбавляють самі себе потенційних можливостей успішного працевлаштування.
У виступі Станіслава зупинилась на трьох основних питаннях: як написати резюме, як знайти роботу і як пройти випробувальний термін.
 
 
«Навіщо створювати резюме? В якому форматі має бути оформлено резюме? Розмір та структура резюме. На що варто звернути увагу при оформленні резюме і яких помилок варто уникнути? Як підготуватись до першого робочого дня й успішно адаптуватися до посади й організації?» - ці, та багато інших питань було розглянуто. Відбулася цікава дискусія. Студенти отримали цінні поради від фахівця!
В кінці зустрічі Станіслава Стефановська презентувала свою книгу «50 кроків до роботи. Путівник для тих, хто хоче працевлаштуватися», в якій  описані 50 кроків, що планомірно готують людину до досягнення її мети – працевлаштування.
 
 

     Дякуємо Станіславі Стефановській за цікаву лекцію і чекаємо на нові зустрічі!

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook