До дистанційного навчання студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» активно долучаються представники туристичного бізнесу

17 листопада 2020 року

 

    В межах дисципліни «Спеціалізований туризм» для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Туризм» на практичне заняття було запрошено Олену Щербань  д.і.н., фундаторку, власницю, директорку у ЕкоАгроСадибка-музей салон-студія "Лялина Світлиця", уповноваженого представника Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Полтавській області.


    Олена Щербань поділилася з студентами ідеями щодо відродження і популяризації традицій українців, якими живе сама, особливостями створення і фунціонування сільської агросадиби, досвідом створення музеїв в агросадибі, проведення гастрономічних фестивалів та майстер-класів.


    Олена Щербань - професіонал і високовмотивована людина, яка любить те, чим займається і ділиться своїми знаннями та досвідом. Студенти з захопленням слухали доповідача, задавали питання і отримували на них вичерпні відповіді. Наші студенти були запрошені у ЕкоАгроСадибка-музей салон-студія "Лялина Світлиця" для проходження практики та для участі у різноманітних фестивалях, квестах, обрядах тощо.


     Дякуємо пані Олені за інтерес до забутої традиційної культури наших предків, об’єднання зусиль всіх небайдужих до відродження і популяризації українських традицій.


Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного та

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook