ВІДКРИТЕ СЕМІНАРСЬКЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА»

5 листопада 2020 року

 

MyCollages     2 листопада 2020 р. НПП кафедри економіки підприємства к.е.н., доц. Оксаною ЗАМОРОЮ проведено відкрите online-заняття з дисципліни «Економіка підприємства» на тему: «Види підприємств, їх організаційно-правові форми» для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу денної форми навчання спеціальностей 051 «Економіка» та 071 «Облік і оподаткування». 

 

   Відео звя'зок проводився у платформі Zoom за посиланням: https://us05web.zoom.us/j/83268379804?pwd=WE4rVzBlYWFkOUs4QjhaR1pPNWd1dz09

clipboard image 2fa2814eclipboard image 49949ad6     Під час семінарського заняття було розглянуто світовий і вітчизняний досвід господарювання різних об’єднань підприємств. В змістовних доповідях і презентаціях студентів висвітлено сучасні тенденції щодо розвитку та господарської діяльності об’єднань підприємств в Україні, та в країнах з розвинутою економікою. Особливої уваги заслуговують дискусійні питання стосовно ефективності підтримки та перспектив розвитку об’єднань підприємств, в умовах глобалізації економічної діяльності.

     Студентські наукові доповіді та презентаційні матеріали включали статистичні, графічні та фотографічні дані по зазначеній тематиці, що дозволило в ході роботи семінарського заняття застосовувати різні прийоми і методи, зокрема, розповіді, діалоги, пояснення, коментування. Здобувачі вищої освіти на занятті проявили високу активність і зацікавленість.

clipboard image c4f066dcclipboard image ce1ea461     Відкрите заняття відвідали завідувачка навчального відділу, к.е.н., доц. Галина ХРИСТЕНКО, завідувачка кафедри економіки підприємства, к.е.н., доц. Ірина ГУРСЬКА та науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства.

       Семінарське заняття проведено на високому науково-методичному рівні.

 Завідувачка кафедри економіки підприємства,
к.е.н., доц. Ірина ГУРСЬКА

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook