ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПРОФКОМУ НУБІП УКРАЇНИ

29 жовтня 2020, 11:57

    29жовтня 2020 року відбулося чергове онлайн засідання профкому НУБіП України. Розпочав відеоконференцію голова профкому Ростислав Тарасенко з огляду епідеміологічної ситуації яка склалася внашій державі та університеті зокрема. Він закликав присутніх дотримуватись протиепідеміологічних заходів для мінімізації зараження інфекційними хворобами.

    Першим питанням порядку денного, було питання про підготовку до конференції трудового колективу НУБіП України в грудні поточного року. В звязку з цим, головам профбюро інститутів, факультетів та структурних підрозділів доручено зібрати інформацію про виконання колективного договору у підрозділах університету та подати її заступникам голови профкому для подальшої систематизації та обробки.

    Багаторічною традицією в університеті є святкування нового року та проведення новорічного ранку для дошкільнят. Але цього року, через обмеження проведення масових заходів, формат свята буде дещо змінений. Незмінним залишається вручення подарунків у вигляді кондитерських виробів для дітей членів профспілки НУБіП України. В цьому контексті головам профбюро інститутів, факультетів та структурних підрозділів доручено подати списки дітей членів профспілки.

    Важливим питанням засіданя профкому, було розгляд заяв щодо надання грошової допомоги членам профспілки. Починаючи з вересня місяця видача такої допомоги відбувається шляхом зарахування коштів на особисті рахунки. У першу чергу за рішенням профкому така допомога надається тим хто захворів на COVID-19.

    Головний бухгалтер Валентина Поломаренко оголосила, що в цілому в жовтні до профкому надійшло більше 130 заяв. Рішення про надання такої допомоги одноголосно було підтримано членами профкому.

    На завершення, заступник голови профкому Руслан Любар відмітив, що до профкому за поточний місяць надійшло 12 заяв на вступ до членів профспілки НУБіП України, які також були підтримані на засіданні.

Заступник голови профкому НУБіП України

Руслан Любар

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook