Розширене засідання ректорату

27 жовтня 2020, 9:00

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про хід дистанційного навчання в умовах пандемії. Доповідає заступник начальника навчальної частини Зазимко Оксана Володимирівна, директори ННІ, декани факультетів.
  2. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович та головний механік Виштак Петро Михайлович.
  3. Про хід осінньо-польових робіт в НДГ. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Туринський Василь Михайлович.
  4. Аналіз витрат енергоресурсів за вересень 2020 р. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  5. Про набір слухачів на консультаційно-підготовчі курси 2020-2021 н.р. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, директори ННІ, декани факультетів.
  6. Про план заходів на листопад 2020 р. Доповідають: перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч, проректор з навчальної та виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook