Наукова бібліотека НУБіП: чим можемо допомогти?

20 жовтня 2020 року
Наукова бібліотека НУБіП

Цієї осені наукова бібліотека зустрічала першокурсників дещо пізніше, ніж завжди – в кінці вересня. І, зважаючи на умови адаптивного карантину, який продовжено до 31 грудня, та змішану форму навчання, книгозбірня, як один з активних учасників освітнього процесу в університеті, розпочала інтенсивну роботу з першачками: запис до бібліотеки, видача навчальної літератури.
   Особливу увагу бібліотекарки приділяли проведенню занять з інформаційної культури. Була розроблена цікава та інформативна презентація «Наукова бібліотека НУБіП. Чим можемо допомогти?».

повна інформація за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/82303

Щиро дякуємо за співпрацю Олександру Новаку, доценту кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, Зіновію Ружило, декану факультету конструювання та дизайну, Олені Наумовській, доценту кафедри екології агросфери та екологічного контролю, Анні Сальниковій, старшій викладачці кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності, Олені Башті, доценту кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна, Василю Бочкову, доценту кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, Василю Мартишко доценту кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, Нікітіну Анатолію, доценту кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, Олегу Марусу, заступнику декана факультету конструювання та дизайну.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook