Доценти кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька розширюють свої знання у сфері біобезпеки

24 вересня 2020, 16:34

23.09.2020 доценти кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Таран Т.В. і Кос’янчук Н.І. відвідали науково-практичну конференцію «Інфекційні хвороби у сучасному світі: епідеміологія, діагностика, лікування, біологічна безпека» в рамках Міжнародного конгресу з лабораторної медицини.

На конференції були розглянуті питання щодо коронавірусу. Інформацію доповідала директор ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В.Громашевського НАМН України Задорожна В.І. на тему: «Новий коронавірус: глобальна проблема та перспективи». Український вчений доповіла про можливості і перспективи створення вакцини проти коронавірусу вітчизняними вченими.

Цікаву інформацію запропонував Кирик Д.Л., завідувач кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю НМАПО імені П.Л.Шупика на тему: "Мікробіологічна характеристика та визначення беталактомат розширеного спектру дії у бактерій сімейства ентеробактерій». Особливо зацікавила інформація щодо антибіотикорезистентності.

Доцентами кафедри також зацікавила інформація, представлена в інших доповідях щодо лейшманіозу, гепатитів С та В в умовах пандемії в Україні.
Таран Т.В. і Кос’янчук Н.І. ознайомились також з експонатами виставки щодо фахової літератури, новітніх технологій у лабораторній справі та сучасних дезінфікуючих засобів і засобів особистої гігієни, які використовують у гуманній і ветеринарній медицині.

По завершенню конференції доценти кафедри отримали сертифікати про участь у конференції «Інфекційні хвороби у сучасному світі: епідеміологія, діагностика, лікування, біологічна безпека».

 

Доценти Таран Т.В., Кос’янчук Н.І.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook