Оnline «Школа першокурсника 2020» в ННІ неперервної освіти і туризму

17 вересня 2020 року
      ННІ неперервної освіти і туризму продовжив щорічний традиційний  захід «Школа першокурсника». В режимі онлайн близько 100 першокурсників знайомилися із життєдіяльністю й структурою Університету, особливостями навчального процесу та активним студентським життям.
У вітальному зверненні ректор Станіслав Ніколаєнкозосередив увагу на основних напрямках діяльності структурних підрозділів університету, наукових здобутках професорсько-викладацького складу, перевагах навчання в НУБіП України та практичних можливостях, якими володітимуть студенти, навчаючись у столичному закладі вищої освіти із зручним розташуванням  матеріально-оснащених корпусів й гуртожитків в Голосіївському районі м. Києва. Станіслав Ніколаєнко побажав першокурсникам успіхів, наснаги у здобутті нових знань, практичних навичок на вмінь.
    Заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко ознайомила першокурсників із структурою та особливостями і графіком освітнього процесу в університеті,  розкладом занять, системою оцінювання знань студентів.
    Директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова у своєму зверненні відзначила, що інститут є лідером в Україні за відповідними спеціальностями й запевнила студентів-першокурсників та їхніх батьків у правильному виборі закладу освіти для отримання якісних і сучасних знань й можливості стати справжніми фахівцями. Олена Ковальова звернула увагу на активний розвиток спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Публічне управління та адміністрування», наголосила про перспективне стажування за кордоном й вивчення кількох іноземних мов.
 
    Про напрямки діяльності профспілкової організації студентів та аспірантів університету проінформував Олексій Мельник. Дмитро Кушпій–  новообраний голова студентської організації  розповів про основні напрями діяльності громадських організацій університету, культурно-виховні заходи, які стали традицією Університету.
 
   Геннадій Ржевський – директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку – ознайомив учасників онлайн-школи першокурсників із метою та основними напрямами діяльності Центру, існуючих можливостях для активного відпочинку і розвитку студентської молоді в НУБіП України.
    Директор студентського містечка НУБіП України Сергій Стецюк повідомив першокурсників про особливості поселення та проживання в гуртожитках Університету і, зокрема, в умовах карантинних обмежень, необхідність дотримання в обов’язковому порядку правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках та санітарних правил.
 
   Завідувач кафедри військової підготовки полковник Анатолій Єсаулов звернувся з привітальним словом й проінформував про перспективи та можливості наших студентів, і хлопців, і дівчат здобути військову освіту та отримати звання офіцера запасу.
   Завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк та доцент Ірина Войтюк розповіли про діяльність кафедри культурології, відбір студентів у колективи художньої самодіяльності та можливості творчого розвитку студентів в Університеті.
    Микола Костенко – завідувач кафедри фізичного виховання  – запросив студентів до  спортивних секцій, абонементних груп; ознайомив першокурсників із спортивними досягненнями Університету, оновленим і сучасним матеріально-технічним забезпеченням  спортивного комплексу.
    Он-лайн захід супроводжувався  численними запитаннями першокурсників, за якими уже було зрозуміло, що вчорашні абітурієнти стали повноправними членами студентської родини ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України. У добру путь, шановні першокурсники!
 
 
                                                                                      Олена Ковальова, 
                                                                          директор ННІ неперервної освіти і туризму 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook