Валентина Червоніжко з Житомирщини: обираю НУБіП і професію, що дарує красу!

28 липня 2020 року

   Привіт! Мене звати Валентина Червоніжко. Я народилась в місті Малин Житомирської області. Навчалася в Малинському лісотехнічному коледжі за спеціальністю "Садово-паркове господарство". Працювала в КП УЗН Шевченківського району м. Києва озеленювачем в оранжереї.

- Валентино, звідки знаєте про можливість продовжувати навчання за спеціальністю «Садово-паркове господарство» в НУБіП України?

   Під час навчання в коледжі цікавилася можливістю підвищення професійного рівня і під час зустрічей з викладачами НУБіП України дізналась про день відкритих дверей в університеті, під час якого можна побачитися навіть з ректором і ознайомитися з можливостями навчання. Саме побачене в день відкритих дверей і переконало мене вступати до НУБіП України.

- А які маєте захоплення?

   Люблю малювати та доглядати за рослинами. Під час навчання в коледжі я захопилася красою оранжерей та зимових садів. Саме вони надихають мене вивчати флору не лише України, але й інших країн.

- Які знакові місця Києва, України маєте бажання відвідати під час навчання?

   У Києві обов’язково хотіла б ознайомитись з колекційним фондом всіх трьох ботанічних садів та їх оранжерей, відвідати виставку квітів на «Співочому полі» та прогулятись алеями парків на Дніпровських схилах. Також планую відвідати професійні виставки та театри. В Україні мрію побачити найбільш відомі історичні садово-паркові об’єкти, такі, як «Софіївка», «Тростянець», «Качанівка».

- Які мрії здійсняться у разі вступу до НУБіП?

   Мені додає бажання навчатися далі те, що я зможу допомагати людям у створенні прекрасних рослинних композицій та догляді за рослинами. Вважаю, що найкращі посмішки на обличчі людей від споглядання рослин і їх квітів. Для отримання ще більше сучасних знань я вирішила навчатись в НУБіП, адже впевнена у високій якості знань, які тут надають!

Бажаємо успіхів під час вступної кампанії та здійснення мрій та задумів!

Розмову вела Ірина Сидоренко,
доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook