Розумне поєднання набутих компетентностей – у фокусі магістерська програма «Економічна кібернетика»

13 липня 2020 року
  • Розкажіть про себе.

Мене звати Смоляр Дарія, навчалася в Ірпінському економічному коледжі, а у цьому році завершила навчання, отримала диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю 071 Облік і оподаткування. Тепер приймаю рішення яку обрати магістерську програму.

  • Як обирали майбутню спеціальність?

Після 9 класу захотілось спробувати щось нове, тому пішла у коледж за спеціальністю бухгалтер, в цілому не жалкую, оскільки економічна освіта дуже корисна в наш час, проте стояти на місці не хочеться, тому вирішила розширити свою спеціальність, зокрема, за рахунок аналітики та IТ.

  • Чим Вас зацікавила Економічна кібернетики?

Навчаючись на бакалавра, вивчала такі дисципліни як Економетрика, Математичні методи й моделі, а також Бази даних та СУБД. Дуже сподобалось працювати з даними не просто на папері, а будувати моделі та прогнози за допомогою Excel, що й використовувала для досліджень у своїй бакалаврській роботі, хочу і в подальшому розвиватися в даному напрямку, освоїти інформаційні технології роботи з BigData.

  • Які маєте захоплення?

Захоплююся музикою, навчалися у музичній школі за класом вокалу, зараз самостійно намагаюся вчитися грати на гітарі. Також люблю фільми та книги, особливо жанру фентезі.

  • Як Ви дізналися про факультет Інформаційних технологій?

Про університет дізналася ще у коледжі, який є відокремленим підрозділом НУБіП. Про сам факультет дізналася під час вивчення дисциплін, які читали викладачі з факультету та більш докладно, вже з трансляції на День відкритих дверей, де під час спілкування в чаті та після, під час переписки з гарантом освітньої програми «Економічна кібернетика» дізналася багато цікавого про цей фах та про навчання в магістратурі за блочним навчальним планом, адже це так підходить у сучасних умовах.

Розмовляла Наталія Клименко,
доцент кафедри економічної кібернетики

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook