Лісівники Берегівщини провели спільні навчання з вогнеборцями

25 червня 2020 року
Закарпатська обл.
У ДП “Берегівський лісгосп”, на території лісового масиву Чизайського лісництва у кварталі 17 виділ 17, відбулися спільні пожежо-тактичні навчання взаємодії сил і засобів пожежогасіння з ліквідації лісових пожеж та інших надзвичайних ситуацій. У нихвзяли участь протипожежні формування лісництва, підрозділи Берегівської пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Закарпатській області.
 
Такі навчання проводяться систематично з метою удосконалення практичних навичок керівного складу в управлінні діями структурних підрозділів державної лісової охорони та пожежно-рятувальними службами ДСНС під час гасіння лісової пожежі або ліквідації наслідків іншої надзвичайної ситуації на території державного лісового фонду.
 
Під час останнього навчання відпрацьовували способи й тактичні прийоми гасіння пожеж. Так, для попередження проникнення вогню в лісовий масив трактором створювали мінералізовані смуги, використовували ранцеві вогнегасники. Перевірили комплексну взаємодію лісової охорони та вогнеборців у подоланні лісової пожежі.
 
Підсумки навчань показали, що команди підготовлені добре, оперативно та відповідно до умов виконали та відпрацювали всі поставленні завдання.
 
Варто зазначити, що протягом останніх років завдяки тісній взаємодії всіх оперативних служб вдається уникати великих втрат, що виникають в результаті лісових загорянь.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook