УСПІШНИЙ ІСПИТ ОНЛАЙН ЗА ПРОГРАМОЮ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 091 «БІОЛОГІЯ»

12 червня 2020 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

12 червня 2020 року викладачі кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого професор Лілія Калачнюк та доцент Валерій Цвіліховський прийняли онлайн іспит з дисципліни «Біологічна хімія» за програмою доктора філософії зі спеціальності 091 «Біологія». Аспірантка першого року навчання Альона Велинська (науковий керівник доктор біологічних наук, професор Світлана Хижняк), продемонструвавши глибокі знання з дисципліни, успішно пройшла атестацію.


Дистанційний іспит розпочався о 8:30 з надсилання екзаменаційного білету (із 10 тестовими запитаннями та 2 питаннями для відповіді у вигляді «ессе») і отримання відповідей (фотокопії) від здобувача за допомогою електронної пошти та подальшої Zoom-співбесіди екзаменаторів і екзаменованого.


Екзаменаційні письмові та усні відповіді Альони Велинської було оцінено на «відмінно». Впродовж співбесіди, окрім запитань згідно робочої програми «Біологічна хімія» було також з’ясовано ряд питань стосовно дисертаційної тематики аспірантки. Бажаємо Альоні Велинській подальших успіхів у отриманні звання доктора філософії!

Лілія Калачнюк,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook