На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності розпочались захисти бакалаврських робіт

10 червня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 На виконання розпорядження декана факультету аграрного менеджменту  №674 від 09 червня 2020 р. на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД у середу – 10 червня 2020р. розпочалися захисти бакалаврських робіт студентів спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент ЗЕД» денної форми навчання. Організовувати та оцінювати захист, згідно наказу ректора №377 від 22 травня 2020 р., було доручено комісії у складі: Горьовий В.П., професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, д.е.н., професор (голова комісії); Мостенська Т.Л., завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, д.е.н., проф.; Діброва Л.В., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, к.е.н., доцент; Файчук О.М., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, к.е.н., доцент; Сарабай Н.С., асистент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД (секретар комісії).

Склад комісії та привітання з нагоди захисту бакалаврських робіт оголосила заступник декана факультету аграрного менеджменту к.е.н. Карпенко Л.Ф.

Захист бакалаврських робіт  відбувався за допомогою сервісу Zoom у форматі інтерактивної відеоконференції. Крім членів комісії на захисті були присутні представники адміністрації університету, зокрема начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В., який відмітив високий рівень підготовки студентів.

Студенти-здобувачі ОС «Бакалавр» продемонстрували  системні знання і глибоке розуміння проблеми, винесеної для дослідження у випускній роботі. Варто наголосити, що представлені до захисту бакалаврські роботи були виконані на актуальні теми в рамках паспорту спеціальності, а результати досліджень містили елементи наукової новизни і були належним чином оформлені й обґрунтовані.

 

На особливу увагу за рівнем якості виконання роботи, презентації роботи і вмінням відстоювати власну позицію на високому науковому рівні заслуговують захисти: Васильчук Тетяни (тема «Пріоритетні напрямки розвитку логістики експорту зерна в Україні», науковий керівник: к.е.н., доц. Л.В. Діброва), Кошевої Анжеліки (тема «Управління операціями з експорту органічного продовольства в умовах кліматичних змін», науковий керівник: к.е.н., доц. О.М. Файчук) та Фесун Анастасії (тема «Корпоративна соціальна відповідальність в аграрних компаніях як чинник підвищення їх ефективності», науковий керівник: к.е.н., доц. О.А. Ковтун). Зрештою вищезазначені студенти за результатом захисту отримали найвищі оцінки.

 

По завершенню першого дня роботи комісії було оголошено результати, які викликали довгоочікувану радість у студентів-випускників. Привітавши здобувачів із отриманням ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Менеджмент» і побажавши їм міцного здоров’я і нових здобутків, члени комісії розпочали підготовку до другого дня захистів.
 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook