Закінчилась дистанційна підсумкова атестація студентів 1 курсу ОС «Магістр»

27 травня 2020 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

22.05. та 26.05.2020 р. на кафедрі проходила дистанційна підсумкова атестація студентів 1 курсу ОС «Магістр» (на базі ОС «Бакалавр») за 2 семестр 2019-2020 н.р.  Поточна сесія є важливою у контексті подальшого навчання студентів: після короткої виробничої практики у клініках ветеринарної медицини та заключних 8 тижнів теоретичного навчання на них очікує захист магістерських робіт і завершення навчання.

Студенти здавали комплексні екзамени з дисципліни «Превентивні технології забезпечення здоров’я дрібних домашніх і екзотичних тварин» (21 студент) та «Превентивні ветеринарні  технології незаразних хвороб собак і котів» (25 студентів).

Обидва екзамени проходили на сертифікованих ЕНК кафедри, з автоматичним вибірковим формуванням білетів із банку питань різних кафедр, що забезпечило прозорий процес розподілу питань, а співбесіда відбувалась через сервіс для відеоконференцій Zoom.

Аналіз результатів вивчення студентами дисципліни «Превентивні технології забезпечення здоров’я дрібних домашніх і екзотичних тварин», яку читали викладачі 5 клінічних кафедр, показав, що всі слухачі (100%) виконали навчальний план і були допущені до екзамену. Атестаційний рейтинг засвідчив, що студенти справились із завданнями в екзаменаційних білетах (середній бал в групі – 25), в т.ч. на 28-30 балів написали екзамен –  3 студентів, на 25-27 – 7 студентів і на 22-26 балів – решта,11 студентів. Що приємно, - жоден студент не отримав за відповіді на питання білету низьких балів (0-20).

В процесі співбесіди кілька студентів, завдяки змістовним відповідям на питання викладачів, змогли покращити оцінку. Отже, в підсумку, майбутні лікарі ветеринарної медицини отримали з основних клінічних дисциплін 8 відмінних, 12 добрих та 1 задовільну оцінку.

Дещо іншими виявились результати екзамену з дисципліни «Превентивні ветеринарні  технології незаразних хвороб собак і котів», яка є більшою за об’ємом і вивчає виключно незаразну патологію собак і котів.  До екзамену було допущено 92% студентів (2 недопущених). Як і в попередній групі всі студенти вчасно і правильно відповіли на поставлені в білетах завдання (середній бал в групі - 24). Втім, студентів, які показали високий рівень знань (отримали 27-30 балів), тут виявилось вдвічі більше ніж у попередній групі, але ж і  кількість тих, хто не зміг набрати понад 20 балів - зросла до 25%. В підсумку, за вивчення дисципліни студенти отримали 10 відмінних, 7 – добрих та 6 задовільних оцінок.

     Доц.Лакатош В.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook