ВИКЛАДАЧІ ДИСЦИПЛІНИ “ПАРАЗИТОЛОГІЯ ТА ІНВАЗІЙНІ ХВОРОБИ ТВАРИН” ПРОДОВЖУЮТЬ АКТИВНУ РОБОТУ ЗІ СТУДЕНТАМИ

4 травня 2020, 12:15

Введення в Україні загальнонаціонального карантину змусило викладачів Національного університету біоресурсів та природокористування України перейти на дистанційну форму навчання. Не відстають у цьому і викладачі дисципліни “Паразитологія та інвазійні хвороби тварин” факультету ветеринарної медицини. Навчання студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» на факультеті ветеринарної медицини вже 6-й тиждень поспіль проходить у дистанційній формі.

 

Викладачами кафедри ведуться заняття зі студентами 2 курсу скороченого терміну навчання, 3 курсу та студентами магістратури таких програм: «Превентивні технології забезпечення здоров’я продуктивних тварин: Паразитологія», «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб свиней: Паразитологія», «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб жуйних: Паразитологія», «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб собак і котів: Паразитологія».

 

 

Студенти різних груп та магістерських програм під керівництвом викладачів кафедри, доцентів І. Ю. Пашкевич та Р. О. Слободян О. В. Семенко та М. В. Галат, а також професорів Н. М. Сороки і М. П. Пруса активно опрацьовують навчальний матеріал та виконують завдання на електронній навчальній платформі «е-learn» https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2026.

  

Консультування студентів викладачами кафедри проходить в індивідуальних та групових чатах «Viber» та «Telegram». Вони постійно задають питання, уточнюють по темах занять, надсилають на «е-learn» виконані та доопрацьовані лабораторні і самостійні роботи. Більшість студентів адаптувалися і виконують навчальну програму з дисципліни відповідально.

 

На кафедрі активно використовуються сучасні інструменти проведення занять і спілкування викладачів та студентів онлайн за допомогою програм «Zoom» і «Skype», а також листування електронною поштою.

Для здачі окремих модулів, згідно навчальної програми, на платформі «e-learn» у студентів є достатня кількість лекцій, відео-матеріалів, лабораторних і самостійних завдань та тестів. Цей матеріал розміщено на цій же навчальній платформі. Наочна демонстрація, зокрема рисунки, фотографії, схематичні зображення, електронні підручники та робочі зошити, створені для вивчення студентами дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин», сприяють якісному та вчасному засвоєнню матеріалу. Основною вивчення даної дисципліни є освоєння методів діагностики, лікування і профілактики інвазійних хвороб тварин.

Дистанційна форма навчання на платформі «e-learn» допомагає студентам, майбутнім лікарям ветеринарної медицини, продовжувати навчальний процес із опрацюванням та засвоєнням матеріалу з дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин» у поєднанні теоретичної та частково практичної частин з врахуванням умов та нововведень у ситуації, яка склалася в Україні.

Доценти Ірина Пашкевич, Раїса Слободян

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook