Ректорат: готуємося до вченої ради та формуємо індивідуальний звіт науково-педагогічних працівників

28 квітня 2020 року
     28 квітня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося розширене онлайн засідання ректорату. Його лейтмотивом стало обговорення особливостей навчального процесу в дистанційному режимі, наукова діяльність, проведення Днів відкритих дверей, визначення дати засідання вченої ради університету тощо.

     У короткому вступному слові ректор Станіслав Ніколаєнко зупинився на проекті вартості навчання для студентів нового набору і особливостей запровадження індикативної вартості, фінансовій ситуації в університеті та прогнозах.
     Ректорат прийняв рішення 30 квітня 2020 року о 13-00 провести онлайн засідання вченої ради за участі завідувачів кафедрами. На порядку денному розглянути питання завершення навчального семестру та інші поточні питання життєдіяльності НУБіП.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на фактичному старті підготовки нових наукових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування наступного року.
     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про входження в екзаменаційну сесію окремих курсів і спеціальностей в режимі онлайн та перебіг навчального процесу. На основі рекомендацій Міністерства освіти і науки України буде розроблена і запроваджена форма звіту науково-педагогічного працівника про роботу в дистанційному режимі.

     Минулого тижня ННІ та факультети розпочали проведення Днів відкритих дверей за спеціальностями. За графіком вони продовжаться до кінця травня. Така форма вже показала свою ефективність, а набутий досвід будемо поширювати та удосконалювати.
     Також розпочалася підготовка до проведення Дня університету, який також запропоновано відзначити онлайн.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко акцентував увагу на нарахуванні додаткових балів до академічного рейтингу студентів, що є визначальним при призначенні стипендії. Спільно з проректором Сергієм Квашею, навчальним і виховними відділами у разі потреби порядок їх нарахування буде удосконалений. Також ефективною стала профорієнтаційна робота студактиву під час проведення Днів відкритих дверей, які запросили до участі в заході своїх знайомих з числа цьогорічних випускників 11 класу.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook