Магістри освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» складають іспити дистанційно

15 квітня 2020 року
     13 квітня слухачі магістратури 2-го року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» склали іспит з дисципліни «Міжнародна стандартизація і сертифікація товарів та послуг». Співбесіда до нього пройшла у форматі відеоконференції за допомогою платформи Zoom. Участь у ній взяли всі студенти групи, а також заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова. Вона акцентувала увагу на вимогах до положення «Про підготовку і захист магістерських робіт в НУБіП України» та академічній доброчесності при написанні дипломних робіт.

  

     Магістри успішно опанували навчальний курс на платформі Elearn, виконали 9 практичних завдань та здали 2 модульні контрольні роботи. А у процесі співбесіди обговорили питання, які стосуються якісних параметрів агропродовольчої продукції та сучасних концепцій управління якістю; проблеми розробки та впровадження міжнародних стандартів ISO серії 9000 (системи менеджменту якості), ISO серії 14000 (системи екологічного менеджменту) та ISO серії 22000 (системи безпеки харчових продуктів) на підприємствах аграрного сектору та харчових підприємствах.

     Цікаву дискусію викликали прикладні питання щодо застосування циклу Е. Демінга (PDCA) та концепції Всеохоплюючого менеджменту якості (TQM) в процесі виробничо-збутової діяльності підприємств аграрної сфери. Співбесіда до іспиту з дисципліни "Міжнародна стандартизація і сертифікація товарів та послуг" в форматі відеоконференції була досить цікавою, як для викладачів так і для студентів та дозволила обмінятися думками з актуальних проблем міжнародної стандартизації та менеджменту якості.

Руслан Буряк,
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook