Кафедра фінансів працює онлайн

31 березня 2020 року
     30 березня 2020 року. Триває н-ий день карантину, але це не привід зупиняти роботу. Тим паче, що в нашому сторіччі є нагода працювати на відстані. Тому, назбиравши нагальних питань, було проведено засідання кафедри фінансів в використанням сервісу Zoom.

     Засідання розпочала завідувачка кафедри фінансів Надія Давиденко. Спершу вона ознайомила з основними змінами, які відбулися в освітньому середовиші. Зокрема, всі ІІ етапи Всеукраїнських студентських олімпіад перенесено на осінь на конкурси наукових робіт будуть проведені за графіком в режимі відео-конференцій.
     Міжнародна науково-практична конференція «Economic science for rural development – 2020» м. Елгава, де кафедра фінансів виступає як співорганізатор буде проведена за розкладом 14 травня, але в режимі онлайн.

     Далі мова йшла про постійний контроль за відвідуваністю студентами навчального порталу НУБіП та виконання ними завдань. Завідувачка наголосила на посиленні практичної складової для всіх навчальних дисциплін.

     Доц. Лариса Олійник прозвітувала про підготовку до проведення акредитації підготовки здобувачів PhD доктора філософії зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а саме про стан підготовки робочих програм, НМК з дисциплін, що викладаються слухачам.

     Доценти Олександр Лабенко та Надія Мрачковська поділилися досвідом проведення лекцій у форматі відеоконференцій з використанням сервісу Zoom з дисципліни «Фінанси природокористування» для студентів магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Finance» для бакалаврів.

     Доц. Юлія Негода розповіла про підготовку матеріалів до ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, технічні та соціальні тенденції розвитку».
     Надія Давиденко нагадала викладачам про підготовку навчальних матеріалів, робочих зошитів, лекційного матеріалу для майбутнього начального року в 2020-2021 роках.

Юлія Негода,
доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook