Успішний старт екзаменаційної комісії на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

10 грудня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, згідно наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка № 1233, від 28 листопада 2019 р. в понеділок 9 грудня розпочалась видатна подія як для кожного магістра, так і для викладачів – захист магістерських робіт із спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».

Екзаменаційну комісію для державної атестації фахівців освітнього ступеня «Магістр» очолила голова Людмила Дерев’янко(д.т.н., професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів). До складу комісії увійшли Олександр Савченко (к.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів); Оксана Штонда (к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів) та Людмила Тищенко – (к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів). Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Менчинська Аліна, старший викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.

 

До розгляду членам екзаменаційної комісії в перший день свої роботи гідно представили: 8 студентів з технології зберігання, консервування та переробки м‘яса.

 

 

Представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні для розвитку м’ясної галузі теми: «Використання натуральних антиоксидантів та бактеріальних культур у технології варених ковбас»; Наукове обґрунтування технології напівкопчених ковбас збагачених молочними білками»; Дослідження ефективності використання харчової добавки “Perfectabind” у технології м’ясних продуктів»; та ін. Доповіді студентів супроводжувалися показовими презентаціями, які відображали основні результати виконаної роботи.

 

Бойко Галина доповідала в online-режимі, оскільки на даний час знаходиться у Франції, м. Лілль, де навчається за програмою обміну ERASMUS+ у вищий інженерній школі ISA Lille (напрямок FoodSciences) тема виконаної магістерської роботи «Удосконалення технології сиров’ялених ковбас».

В період проведення державної атестації здобувачі виявили високий науковий, організаційний та практичний рівень. На поставлені запитання магістри давали аргументовані та чіткі відповіді.

Членами комісії відмічено високий рівень продемонстрованих робіт, наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів дослідження.

 Членами комісії були відзначені роботи наступних магістрів: Митник Яни, Крутько Олександри та Шлапак Анжели. Під час виконання та захисту дипломних робіт, вони підтвердили свої високі успіхи у навчанні, а члени комісії ухвалили видати їм дипломи з відзнакою.

 

Дипломні роботи всіх студентів отримали високі оцінки, а їх автори – кваліфікацію магістра.

Вітаємо наших магістрів та

щиро зичимо їм успіхів та професійних звершень!!!

Оксана Пилипчук,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Аліна Менчинська
Ст. викладач кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook