Випускники академічного ліцею «Ерудит» с. Новосілки в гостях у маркетологів

26 листопада 2019, 0:56

      22 листопада 2019 на кафедру маркетингу в День відкритих дверей завітали учні випускного класу Академічного ліцею «Ерудит» с. Новосілки Києво-Святошинського району. На практичному занятті з дисципліни «Інфраструктура товарного ринку» школярі відчули себе вже студентами другого курсу, а після закінчення заняття поспілкувались в неформальній обстановці із студентами-маркетологами. 

     З цікавістю школярі дізнались, що маркетинг це спеціальність, яка дозволяє розкрити свої таланти та здібності: креативність при створенні товарів та їх реклами, знання психології при моделюванні поведінки споживачів, точний математичний розрахунок і аналітичні здібності при прогнозуванні ринку, володіння сучасними цифровими технологіями при виборі каналів комунікацій. 
      Про кар’єрні можливості в сфері реклами, бренд менеджменту, маркетинг аналітики, інтернет маркетингу, досягнення випускників кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі розказала доцент Бабічева Олена Іванівна.  

     Завідувач кафедри Буряк Руслан Іванович розповів учням про відмінності навчальних програм підготовки маркетологів «Цифровий маркетинг» та «Маркетинг на ринку товарів та послуг», високий попит на спеціалістів з маркетингу на українському та глобальному ринку праці, значні здобутки кафедри в міжнародній співпраці, можливостях студентів брати участь в міжнародних конференціях, програмах обміну та отримати подвійний диплом провідних європейських університетів.
     Майбутні студенти отримали матеріали про умови вступу до університету, підручник і буклети кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, ознайомились з навчальними аудиторіями факультету та відвідали презентацію факультету аграрного менеджменту. 

 

Олена Бабічева 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook