Результати роботи секції «Сучасні технології проектування комп'ютерних систем і мереж» в рамках X Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

13 листопада 2019 року

13 листопада відбулося засідання секції «Сучасні технології проектування комп'ютерних систем і мереж» в рамках X Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта». Всього на секцію було подано понад 40 наукових доповідей. На секції виступило 12 доповідачів. Найбільш цікавими було признано доповіді Дмитра Олеговича Скопінцева «Цифровий ключ для транспортного засобу» та Олексія Руслановича Савощенко «Методи класифікації та розпізнавання із застосуванням систем штучного інтелекту».

    Всі наукові доповіді на секції, а також постери, які було представлено 14 листопада магістрами другого курсу  спеціальності КІ «Комп’ютерна інженерія» викликали неабиякий інтерес у студентів. Майже у всіх доповідях було зазначено, що зараз аграрні науки потребують впровадження сучасних інформаційних систем і технологій, розробок у сфері програмного забезпечення та систем штучного інтелекту.

     Чекаємо, що результати бурхливого обговорення цікавих тез та доповідей буде перенесено у наступні зустрічі, присвячені науковим розробкам кафедри, а студенти молодших курсів зможуть частіше спілкуватись на теми наукових викликів сучасної науки і освіти.

 

Валерій Лахно

завідувач кафедри комп'ютерних систем і мереж

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook