Вдалий початок футзального сезону

8 листопада 2019, 23:43
м. Київ

7 жовтня на спортивній базі Національного університету харчових технологій відбулися змагання першого туру Чемпіонату м. Києва з футзалу серед чоловічих студентських команд.

Збірна команда НУБіП України зустрічалася зі збірною командою ТНУ ім. В.І. Вернадського. З перших хвилин матчу збірна НУБіП України розпочала активно атакувати ворота суперника і Володимир Руденко (ф-т аграрного менеджменту) відкрив рахунок у грі. Другим у воротах суперника відзначився Максим Згортюк (економічний ф-т). а третім – Вадим Марчак (ф-т інформаційних технологій). У першому таймі команда ТНУ ім. Вернадського нічого не змогла протиставити нашим хлопцям і тайм завершився з рахунком 3:0 на нашу користь.

На початку другого тайму команда суперників все ж таки знайшла прогалину в нашій обороні і забила гол. Та збірна НУБіП України не збиралася здавати свої позиції і ще двічі реалізувала гольові моменти. Голи забили Максим Згортюк і Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту). Суперники трохи активізували дії у нападі, намагаючись врятувати ситуацію. Двічі їм це вдалося, але витративши останні сили на активний пресинг, наприкінці матчу збірна ТНУ ім. Вернадського була зовсім знесилена. Наші хлопці використали таке становище на свою користь і забили ще 4 м`ячі. Голи на свій рахунок записали: Володимир Руденко (ф-т аграрного менеджменту), двічі Богдан Кутовенко (юридичний ф-т) та Олег Ставничий. Гра завершилася з рахунком 9:3 на нашу користь.


Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з футзалу з впевненим початком сезону!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook