Бізнес-інкубація стартапів: досвід і перспективи розвитку

3 листопада 2019 року
     22-25 жовтня 2019 року керівник Стартап-школи НУБіП України, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності д.е.н., професор Ольга Витвицька на запрошення Міністерства Інвестицій і Розвитку Республіки Польща прийняла участь у місії розвитку підприємництва в рамках проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва».

     Протягом 2018-2020 років в Україні триває реалізація проекту Міністерства Інвестицій і Розвитку Республіки Польща «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва». Проект співфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща в рамках програми Польської Допомоги задля Розвитку. 
     Головною метою проекту є підтримка реалізації політики розвитку, у тому числі, політики підтримки підприємницва в Україні на регіональному й центральному рівнях, та стимулювання економічного співробітництва між Польщею та Україною.

     У 2019 році «Фундація Фонд Співпраці» в рамках проекту «Polish-Ukrainian Startup Bridge» планує проведення чергового конкурсу для українських стартапів «KYIV TECH HUB 2019», який є ініціативою, спрямованою на зміцнення співпраці між польською та українською стартап екосистемами. 
     Основна мета зустрічі - встановлення нових ділових відносин, обмін досвідом та розширення знань про сучасні тенденції розвитку бізнес-інкубації стартапів.
     23 - 24.10.2019 р. відбулась конференція Wolves Summit 2019, де проводились лекції, майстер-класи, пітчі стартапів.

     Програма передбачала такі зустрічі:

  1. Зустріч з членами Мазовецького кластеру
  2. Зустріч у штаб-квартирі Google Campus
  3. Зустріч у Просторі Facebook
  4. Зустріч з членами Поморьского кластеру ICT Interizon
  5. Зустріч в Гданському науково-технічному парку.

     Підсумкова зустріч за участю представника ПАРП. 

     Керівник Стартап-школи НУБіП Витвицька Ольга презентувала напрями стартап-проектів і провела зустрічі B2B з дев’ятьма польськими компаніями щодо можливості подальшого співробітництва.


Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook